2 ianuarie 2013

Cum va fi 2013

apasă play

   De fiecare dată când începe un an nou arunc o privire în viitor, peste fiecare lună, peste fiecare anotimp. Cred că iarna asta va fi una frumoasă. Cu soare. Cu fulgi. Cu dragoste. Cu începuturi. Primăvara va aduce acea verdeață revigoratoare. Acea prospețime de care nu poți să te ascunzi. Cu siguranță voi găsi o pădure în gura noastră de rai din care să culeg flori, în care să urlu ca un nebun și...poate să-mi petrec o noapte în răcoarea razelor de lună. Vara va fi una nebună. Temperatura de afară va fi amplificată de grija examenelor, de organizarea balului și de nopțile în care dorm...fără plapumă. Vara va fi anotimpul în care voi pătrunde în interiorul meu pentru a scoate cele mai productive decizii. Toamna nu știu cum va fi. Probabil cu frunze galbene. Sau poate cu străzi ale altor orașe. Sau poate, cine știe...solitar în Chișinău. Și va veni o iarnă nouă. Una în care voi face totalurile unui 2013 plin. Dar până atunci mai este.

    2013 - În societate
Se prevăd crearea unor noi relații. Productive. În urma cărora se vor crea evenimente interesante. Cu unele poate chiar vom intra în istorie. Vor fi testate legături, prietenii, idei, potențe, influențe, creații. Se va încerca ascensiunea. Anul acesta cu mai mult tupeu. Vor fi urmărite activități, grupuri, acțiuni, procese și va fi pusă la încercare capacitatea de muncă. Vor exista schimbări în urma cărora lumea își va da seama că trebuie să fie mai bună. Sau mai rea. În dependență de caz. Radicalizarea, în acest an, va fi evidentă, fie că e vorba de idei și concepte sau acțiuni și strategii. Se anunță o creștere în „bicepși” (sens metaforic).


  2013 - Sănătate
Din punct de vedere al modului de viață, lucrurile vor sta mai bine decât în anul precedent. Sportul și mâncarea sănătoasă vor ademeni cei 100 de ani ai existenței mele pe pământ :D. Vor fi efectuate examene medicale doar pentru a fi siguri că mă simt excelent.  Răsfățurile matinale cu raze de soare vor reda tenului un aspect sănătos și mereu proaspăt. Respectarea orelor de somn vor contribui la crearea echilibrului mental și emoțional. Da, va fi foarte bine.

  2013 - Carieră
Creații, creații și iarăși creații. Activitatea în diferite domenii va aduce perspective și realizări noi. Munca pentru oameni va aduce multe beneficii personale, iar experiența dobândită va aduce realizări mai mari. Pe plan profesional e posibilă situarea în extreme. Pe de o parte va fi nevoie de superiori, pe de altă parte va fi nevoie de o echipă luată sub conducere. În ambele cazuri, stăpână pare a fi libertatea. 2013 reprezintă un început, unul cu bază bună.

  2013 - Dragoste
În acest an va domina maturitatea relațională. Acea maturitate în care îndrăzneala de a fi copil va fi la ea acasă. Acea maturitate în care responsabilitățile fac viața mai frumoasă. Momentele romantice nu sunt reprezentate de banalități, iar noile abordări ale persoanei iubite vă vor face fericiți. Sclipirea din ochi persistă și anul acesta. 

    Anul care vine dansează pe ritmuri de muzică, sare, sparge tipare, frici. Ne aduce oportunități, ne aruncă provocări, ne pune bariere, ne dă aripi să zburăm peste ele.



Let's get started for life! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează